2013VocalProms 2015-02CDOpnameWITK (2) 2013VocalProms 2013VocalProms Paasviering Johanneskerk 2015-02CDOpnameWITK (1) Paasviering Johanneskerk Paasviering Johanneskerk Paasviering Johanneskerk 2012 Jubileum concert Paasviering Johanneskerk 2013VocalProms 2013VocalProms

Repertoire

Het repertoire van Synoidos is zeer gevarieerd, waarbij aandacht is voor verschillende muzikale genres en stijlen. Behalve dat een lied muzikaal voldoende te bieden moet hebben, is de inhoud van de liederen voor ons minstens zo belangrijk. De kern van ons repertoire zijn de vlotte ritmische gospels, maar af en toe zijn er ook uitstapjes gemaakt naar andere soorten van muziek.

 

Hieronder staan een paar voorbeelden. Wil je nog meer zien, kijk dan op ons YouTube-kanaal.

 

De Speeltuin. Het lied 'De Speeltuin' van Marco Borsato. Het kan dan wel vrede worden, maar gaat de oorlog nog ooit weg uit een kind?

 

You raise me up. Als ik neergeslagen ben en het allemaal niet meer aankan, dan kom jij en trekt me weer op. Het lied 'You raise me up'

 

Lord, Speak.

 

 

 

Time to leave. Dit lied is geschreven na het overlijden van een vriend van de componist. Het is tijd om te gaan, tijd om elkaar dag te zeggen. Neem mijn hand en ga mee naar het nieuwe land.