2013VocalProms 2015-02CDOpnameWITK (2) 2013VocalProms 2013VocalProms Paasviering Johanneskerk 2015-02CDOpnameWITK (1) Paasviering Johanneskerk Paasviering Johanneskerk Paasviering Johanneskerk 2012 Jubileum concert Paasviering Johanneskerk 2013VocalProms 2013VocalProms

Vriend worden

 

Dit jaar waarin wij ons 25-jarig jubileum vieren, doen wij een beroep op u. Synoidos is een koor, dat met muziek mensen wil raken en dat is wat ook door velen ervaren wordt tijdens onze concerten. Bij Synoidos wordt elk jaar weer hard gewerkt om een leuk jaarprogramma te maken en de bijbehorende concerten te organiseren waarbij we meestal rond een thema werken.

 

 

Dit jaar staat er wel een heel bijzonder project op de agenda: een Nederlandstalige productie waarvan de teksten geschreven zijn door enkele koorleden en de muziek gecomponeerd is door onze eigen dirigente Nadia Loenders. Het gaat over de stroom van het leven en zal 28 oktober in première gaan. Maar ook voor die tijd staan er nog een aantal mooie uitvoeringen op de agenda zoals een benefietconcert op 20 mei met als titel: 'We are the World' in samenwerking met vluchtelingen en in de tijd voor Pasen onze mooie Passiecantate ‘Who is this King’.

 

 

Synoidos wil nog steeds graag blijven groeien in kwaliteit. Ook zouden wij graag wat vaker de mogelijkheid hebben om ergens te zingen waar onze kosten niet gedekt (kunnen) worden. Verder streven wij er naar onze entreekosten zo laag mogelijk te houden en willen wij af en toe eens een benefietconcert kunnen organiseren. Dit jubileumjaar is een mooi moment om vrienden te maken. Vrienden die ook een kleine bijdrage willen leveren om mooie muziek te kunnen aanschaffen en kwalitatief goede concerten te kunnen blijven geven waarin wij ook eens graag muzikanten van buitenaf inhuren. En daarvoor doen wij een beroep op u.

 

 

U kunt nu vriend van Synoidos worden voor 2017 door een bijdrage te storten van het mooie jubileumbedrag van € 25,- (een veelvoud daarvan mag natuurlijk ook) op rekeningnummer: NL80 INGB 0002 0690 45t.n.v. Christelijk Koor Synoidos. U wordt dan per email op de hoogte gehouden van onze concerten en ontvangt korting op de entree van een door Synoidos georganiseerd concert.

U verplicht zich verder tot niets. Wij zullen u daarna elk jaar opnieuw benaderen of u de bijdrage weer voor een jaartje wil verlengen.

 

 

Overigens zijn wij ook altijd op zoek naar jongere hoge sopranen en mannenstemmen!

Wij hopen van harte op uw bijdrage.

 

U kunt vriend worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin vermeld uw naam, adres, emailadres waar we u op mogen bereiken en de hoogte van de bijdrage.